Våre viktigste formål er et skape rammer, som inspirerer barn og unge til lek, læring og bevegelse.

Hos CADO har vi mange års erfaring med design av lekeplasser, uterom og bevegelsesmiljøer. Med utgangspunkt i deres spesifikke ønsker og behov, kan vi utarbeide et løsningsforslag, som har fokus på målgruppe, omgivelser og design. Den viktigste oppgave for oss, er å skape et miljø, som bidrar til barn og unges lek, læring, utvikling og bevegelse.
Når man designer et uterom til skoler, skal som være plass til å bruke energi av. Med våre brede produktsortiment, kan vi tilby alt like fra outdoor fitness, multibaner, vannlek til klassiske lekeredskaper som husker, klatresystemer og lekehus.

 

SFO

 

Vi har skapt en ny produktserie, Lek & Læring, som har til formål å støtte opp om skolereformens krav om 45 minutters mosjon om dagen. Ved å integrere disse redskaper i skolens uterom, er det mulig å kombinere lek og læring og gi barna en god opplevelse.
Vi inngår gjerne som en del av oppgaven eller som totalleverandør på hele prosjektet, hva enten det er snakk om renovering av et eksisterende område eller etablering av en ny lekeplass eller et nytt bevegelsesmiljø.
Hvis du vil høre nærmere om våre løsninger til skoler eller andre institusjoner, så kontakt oss gjerne på telefon 5270 5252 eller på post@cado.no.