CADO er i rask vekst.

Vil du være med i et dynamisk og nytenkende team i rask utvikling, hvor kreativitet og personlig utvikling er nøkkelordet?

Royal branding jpg

I år starter vi en rekruttering av landskapsarkitekter til vår voksende organisasjon. Er du landskapsarkitekt i Danmark, Sverige eller Norge og har du en solid erfaring? – Så kontakt oss gjerne eller hold øye med de kommende stillingsoppslag.

Visjon og verdier

CADO har et klart mål – vi vil gjennom produksjon og levering av unike produkter gjøre en forskjell, skape harmoni og balanse, med respekt for våre kommende generasjoner.
Vi har i mange år designet, produsert og levert lekeplasser, sports- og bevegelsesprosjekter og uterom med profesjonell og kompetent rådgivning, høy service, unike produkter og presis levering i hele Skandinavia. Vi vil være det ledende lekeplassfirma innen for design av uterom – og det forplikter.

Derfor har vi alltid fokus på våre grunnverdier: troverdighet, innovasjon & bærekraftighet.

Er du vårt nye kompetente medarbeider? 

CADO vokser og vi har løpende bruk for dyktige medarbeidere. Innen kort tid går vi i gang med rekruttering av landskapsarkitekter til Danmark, Sverige og Norge. Hvis du kunne tenke deg å arbeide med spennende prosjekter i en Skandinavisk virksomhet og elsker lek og bevegelse – hold øye med oss her og på sosiale medier.

Hvis du ser deg selv som en del av vårt team kan en uoppfordret søknad sendes til info@cado.dk.