CADO er en skandinavisk virksomhet med hovedkontor i Køge, som er representert i hele Skandinavia med avdelinger i både Norge og Sverige. Hos CADO forhandler vi lekeredskaper, multibaner, vannlek, utendørs fitness m.m. fra flere av Europas ledende  produsenter. Virksomheten har fokus på at hjelpe kunden fra idé til virkelighet gjennom et enestående produktsortiment og rådgivning gjennom mange års erfaring i bransjen.

Vision og verdier
CADO har et klart mål – vi vil gjennom produksjon og levering av unike produkter og gjøre en forskjel, skape harmoni og balanse, med respekt for våre kommende generasjoner.
Vi har i mange år designet, produsert og levert lekeplasser, sports- og bevegelsesprosjekter og uterom med professjonel og kompetent rådgivning, høy service, unike produkter og presis levering i Skandinavia. Vi vil være den ledende samarbeidspartner innen design av uterom – og det forplikter. Derfor har vi alltid fokus på våre grunnverdier: troverdighet, innovasjon & bærekraftighet.

Sortiment
Vi kan tilby et unikt produktsortiment fra flere av Europas ledende produsenter. Ved utvikling av lekeplasser og uterom har vi særskilt fokus på funksjonalitet, høy kvalitet, lang levetid og lave vedlikeholdskostnader.
Ønsker du inspirasjon og veiledning til å designe din neste lekeplass, bevegelsesmiljø eller uterom, er du velkommen til å kontakte oss på 5270 5252 eller post@cado.no.