Vi går aldri på kompromiss med kvaliteten og for oss er sikkerhet og bærekraftighet meget viktig.

CADO NATURLEK utføres i rustikke materialer av høyeste kvalitet. Hovedsaklig i FSC-sertifisert robinietre, eik og lerk, som etter grundig rengjøring behandles med miljøvenlige giftfrie oljer. Valg av materialer og den etterfølgende forarbeidning av disse er viktig og grunnleggende for et smukt, robust og holdbart trelekeredskap, som blir penere med årene. Robinietreet har med sine organiske former og varme glød en meget lang levetid. Den lange levetid og holdbarhet skyldes treets tette årestruktur og høye naturlige innhold av garvesyre og olier. Alt hva vi bruker av tre er naturligvis miljøsertifisert og bærekraftig. En garanti på 10 år på robinietre mod råte og sopp og 3 år på alt annet beviser, at kvalitet og materialer er i absolutt høyeste nivå.

CADO STÅLLEK kommer fra våre 3 agenturer IJslander, Kaiser & Kühne og Russell Play. De 3 agenturer er spesielt utvalgte grunnet deres mangeårige virke i bransjen, anerkjente renommé i verden, forskning og nytenkning innen for design og lekeverdi og tilgang til at skape bærekraftige lekeplasser i stål. De 3 agenturer eksporterer deres lekeredskaper til hele verden – CADO har det skandinaviske agentur. En garanti på 30 år på konstruksjoner og 3 år på alt annet beviser, at kvalitet og materialer er i absolutt høyeste nivå. Våre stålredskaper er herværksikkert, krever begrenset vedlikehold og er utviklet i 100% gjenbrukelig rustfritt stål.
tighet meget viktig.

CADO TEMALEK kommer fra det tyske firma Spielart, som startet i 1991. I dag er de mer enn 100 spesialutdannet trearbeidere og snekkere, som er spesialisert i at skape flotte skreddersy lekekonstruksjoner i robinietre og lerk. Spielart eksporterer deres lekeredskaper til mer enn 20 land i Europa – CADO har det skandinaviske agentur. En garanti på 10 år på treet og 5 år på alt annet utstyr beviser, at kvalitet og materialer er i absolutt høyeste kvalitet.

CADO PARK kommer fra et utvalg av flere leverandører. Produktene er fremstillet i de absolutt beste materialer: Norlandsfyr, lerk, robinie, gjenbruksplast og rustfritt stål. Produktene er designet til at bli brukt og kunne motstå vær og vind, men er samtidig en fryd for øyet i både bybildet og naturen.

tuv FSC