CADO er en profesjonell leverandør av nye lekeplasser og nytt utstyr til din eksisterende lekeplass. Med en utendørs lekeplass fra CADO vet du, at det er kontroll på sikkerheten, kvaliteten og detaljene. Vi har leveret lekeplasser til skoler, institusjoner, parker, boligforeninger, grunneierforeninger, kommuner og mange flere. Og vi står klar til at hjelpe med utgangspunkt i dit behov.

Utviklende lekeplasser til barn

En lekeplass er et sted, som skal bidra til barns læring og utvikling gjennom bevegelse, lek og forståelse. En god lekeplass i harmoni rommer elementer som kan stimulere barns forskjellige utviklingstrin og er oppbygget, sådeter en sammenheng mellom aktivitetene. En lekeplass fra CADO har det overordnede formål at motivere barn til utvikling av deres kompetanser ved at skape en forståelse av alle elementene og forskjellene imellom dem. Med stor erfaring innen for lekeplasser er sikkerhet og førsteklasses kvalitet altavgjørende for CADO.

 

Hos oss er du sikret profesjonell rådgivning og godkjente løsninger, når du investerer i en ny lekeplass.
CADO har et stort utvalg av forskjellige slags lekeplasstyper, som blant annet omfatter naturlekeplasser, stållekeplasser, temalekeplasser og lekeplasser med fokus på sport og bevegelse. Er du i tvil om, hvilken lekeplass som passer best i deres situasjon, er vi alltid klar til at hjelpe. Ring eller skriv til oss med det samme på tlf. 5270 5252 eller post@cado.no.