Med CADO Flex produktene, tilbyr vi unike helstøpte belegning til mange formål. Alle produktene kommer fra europeiske produsenter og utlegges med dansk arbeidskraft. Produktet har lang levetid og krever ingen vedlikehold.

softstonecombi1

CADO Soft Flex
EN1177 sertifisert fallunderlag. Helstøpt gummi oppbygges i lag oven på en fast bundoppbygning. Det støtabsorberende lag utlegges i den tykkelse, som kreves for å oppnå den fornødne støtabsorberende effekt jf. EN1177. Som avslutning utlegges ca. 15 mm EPDM gummi som slidlag. CADO Soft Flex kan leveres i en palette av farger, som fritt kan kombineres. Derved kan belegningen tilføre lekeplassen ytterligere lekeverdi med f.eks. hoppefelt, streker, figurer mm. Belegningen er også ideel til å underbygge et bestemt tema på lekeplassen.

CADO Stone Flex
Dette produkt er utviklet som en unik og anderledes løsning til erstatning for tradisjonelle belegningstyper som fliser, brostein og asfalt og som i sin struktur tilbyr egenskaper, som kan redusere omkostninger til drift og vedlikehold. CADO Stone Flex kan brukes som belegning i parker, som underlag i innkjørsler og på parkeringsplasser eller lignende. Belegningen kan både tåle person- og lastbilstrafikk. Hardhet og styrke kan avstemmes til bruken av overflaten. Det er en permeabel belegning, som opptar overflatevann, og overflaten er lukket nedefra, hvorfor det ikke er noen fuger. Det betyr ingen ugress og derved minimalt vedlikehold. Belegningen fås i mange farger og strukturer.

CADO Combi Flex
Ved å kombinere fargede EPDM gummigranulater med den kraftige stenbelegning fra CADO Stone Flex, oppnås en ny og spennende belegningstype. Den kraftige og meget slitesterke belegning kan med en mengde farger underbygge temaer, skape flotte og unike stier eller oppholdsarealer. Det er en permeabel belegning, som opptar overflatevann, og overflaten er lukket nedefra, hvorfor det ikke er noen fuger. Det betyr ingen ugress og derved minimalt vedlikehold.

Referanseprosjekter
Børnehusene
Lovparken
Mølleparken
Værløse Bymidte
Lyngholmskolen